Priser

Priser

Finns att välja mellan två priskategorier, dels utskrifter på premium fotopapper , garanterad åldersbeständighet på minst 30år.Välj mellan Photo Matt, Photo Luster (halvblank),Photo Glossy 260g (blank) eller pearl-yta halv-blank.

Eller på Fine-Art media papper, garanterad åldersbeständighet på minst 100-150år.Med högsta kvalitet och livslängd som går att få idag.

Matt Fine-Art konst-papper
Blankt Fine-Art konst-Papper
Standard premium Fotopapper
Canvas

Inom varje område kan du få materialet i olika tjocklek, olika ytor och struktur till grängat. Beroende på hur bilden ska användas ramas till album,placering, belysning olika förvaring kräver olika papperstyper det jag använder klarar lång livslängd

Vissa bilder passar bra på matt papper, andra på blankt och ibland är det canvas eller Fine-Art som behövs för att lyfta fram fotografiet på bästa sätt. Därför finns många pappers-typer att välja på till färg och svart/vita fotografier.

Alla papper är av högsta kvalitet. En del är tillverkade av bomull, utan optiska vitmedel Syra, Lignin och Klorin fri bas

Bomull är bestruket med en matt yta för att organiska pigment bläcket sitta bra ytan på pappret är slät som sammet eller grov struktur som ett tjockt akvarellpapper. Färgbasen är naturvit lite gulaktig till nästan helt vit för att få ett helt vitt papper måste optiska vitmedel tillsättas.

Vikten på papperna från 250-350g/m2 (vanligt kopieringspapper 80g/m2)

Standard premium fotopapper:

Vattenfast fotopapper med mycket hög hållfasthet och vattenavvisande. Finns med ytor från semi-matt till glossy. Bra livslängd i kombination med organiska tryckta pigment färger med stort färgomfång

Förstoringar: Priser från A4 premium-papper ingår import av bild, redigering, beskärning

A4 150:-
A3 240:-
A3+ 325:-
A2 600:-
40×50 cm 500:-
Med ram beroende på ram passepartout lack storlek antal.
Ring eller mejla
Fine-Art: Med lack +45:-
A4 280:-
A3 450:-
A3+ 525:-
A2 800:-
40×50 cm 590:-
Med ram beroende på ram passepartout lack storlek antal.
Ring eller mejla

Repro-fotografering: Bild till bild avfotografering av gamla fotografier: Beroende på bildens storlek och bildbehandling blir det beroende från fall till fall och antal samt till om de ska framkallas och redigeras till enbart digital bild eller både till papper och digital bild. Avfotografering grundpris från 300:- per halvtimme. Ring eller mejla för pris

Vad ingår i att göra en bild?

När jag fotograferat eller gör digitala bilder till papper ingår följande

I kostnaden per bild ingår allt arbete som just sker efter fotograferingen Då stoppar jag in minneskortet i datorn

Där sker import av alla bildfiler, märkning, sortering, urval, lättare bildbehandling, exempelprover till kunden att välja från, retusch, eventuell anpassning, digital leverans i olika varianter för tryck eller skärm eller kanske konverterade till svartvitt samt bilder som ska beskäras separat.

Det som också ingår är arkivering och backup, är bra ifall kunder slarvar bort bilderna eller som kanske behövs fler exemplar av i framtiden.

Prisbilden ser olika ut för varje gång, beroende på storlek och material samt tryck i en del fall blir det ett hantverksarbete i andra fall lite enklare, kontakta mig så löser vi det.