Mina tjänster

Repro foton

Bevara och förläng livet på gamla bilder och övrigt:

Avfotografering / digitalisering av gamla foton målningar teckningar etc, går att göra till digitalt format med högupplöst kvalitet och bevara bilden många generationer framöver.

Den digitala bild-behandlingen av fotona görs till ett kalibrerat och ICC-styrt färgflöde till valfritt papper på professionellt papper går att få till halvblankt, blankt, matt, arkivbeständig Fine-Art, Canvas i valfritt format eller bara tex att spara bilden digitalt på hårddisken.

Print/Tryck och Fine Art media

Många har anlitat professionell fotograf eller har fotat med egen kamera och fått med sig fina bilder från sina tillställningar där det klätt sig upp sig sminkat sig med det bästa, Alla bilder har de fått med sig på USB sticka eller CD skiva, det läggs ofta efter ett tag i någon låda, och glöms bort och kanske besvärligt och leta fram och visa på datorn.

Men då saknas något upplevelsen och glädjen med minnena från tillfällena att ha bilder att hålla i, sätta i pärmar och bläddra i och visa andra, sätta upp de bästa på väggen bara en sån sak eller sätta bilder med bäbisen eller barnen på kylskåpet, barn älskar och titta på bilder på sig själva och sina kompisar och inte bara titta på skärmen. Men de ordnar jag åt er, mig kan ni lämna USB stickan eller CD skivan eller maila foton från tidigare tillfällen eller de jag fotograferat åt er.


Jag trycker/printar i alla storlekar upp till storformat jag kan även göra måttbeställda, retuschera, bild behandla, beskära, konvertera om till svart/vit rama med passepartout samt även lacka fotona för bättre UV-skydd och reptålighet.


Jag använder bara professionellt papper högsta kvalitet som finns i allt från halvblankt till blankt samt även Fine-Art = arkiv-beständiga som håller kvalitén många generationer framöver, tryck-färgen är med 11-färgs ICC styrd HDR Ultra-Chrome med organiska pigment även de arkivbeständiga

Tips! Era bästa upplevelser barnens uppväxt osv är värda att bevaras att uppskattas och visas upp för andra och inte bara ligga på en hårddisk.